Nyírbátorban egyedüliként a Napsugár Panzió biztosít minden kedves vendége részére egész napos belépőjegyet az újonnan nyílt Sárkány Fürdőbe. Szállóvendégeink részére transzfert is biztosítunk a fürdőig és vissza a Bátori Barangolók menetrend szerinti kisvonatával vagy golfautóival.

A fürdő szolgáltatásai:

Gyógyfürdő

Gyógyvizes medencéinkben, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet alkalmazzuk, amelynek oldott sótartalma összesen1526 mg/l.

A gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyv tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas.

A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

 

Wellness

A Sárkányfürdő wellness részlege különleges élményeket  nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben három finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

 

Strandfürdő

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett megnyitotta kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező, ám az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált Strandfürdő is. A strandon kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. Az új öltöző kapacitása 1000 fő, 3 büfé és 1 melegkonyha áll a vendégek szolgálatában.

 

Uszoda

Az úszás áldásos hatásai közismertek. 25 méteres sport úszómedencénkben a rutinos úszók, még állítható mélységű tanuszodánkban a legkisebbek is élvezhetik az úszás örömeit. Úszóbérlettel vendégeink már reggel 5.30-tól megkezdhetik a napi testmozgást.

 

Úszásoktatás

Az úszást nem lehet elég korán – és sohsem túl késő elkezdeni. Az egészen picik szakember közreműködésével élvezhetik a babaúszás jótékony hatásait. A Kalovits-módszer segítségével erősíthető a baba immunrendszere, izomzata és csontozata.

Szakképzett oktatók segítségével úszó a tanfolyamokon bárki gyorsan és biztonságosan sajátíthatja el az úszás képességét.

 

Zártkörű rendezvények a Sárkányban!

Szervezze rendezvényét, különleges buliját a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe és legyen a fürdő csak az Önöké!

Zene, tánc, vacsora, szállás. Minden egy helyen!

}}


The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.sms tracker, snapchat spy, snapchat spy